Contributie

Contributie overzicht

Onze lesgelden zijn met ingang van september 2018 als volgt: 

 

Contributie Per jaar Per les
Seniorengym en Conditie 65+ € 135,00 € 3,40
Gym, Streetdance € 165,00 € 4,15
Turnen meisjes (eerste uur) € 165,00

€ 4,15

Turnen meisjes (extra uren) € 115,00 € 2,90
Volwassenen € 195,00 € 4,90

 

Automatische incasso

DWSV werkt met automatische incasso. Je kunt elke afschrijving tot 64 dagen naderhand terughalen. Als je een goede reden hebt kan dat in overleg met ons zelfs nog wel langer.

 

Wedstrijdkosten

Turnsters betalen een bijdrage in de wedstrijdkosten. Een deel van deze kosten draagt DWSV; een deel wordt aan het einde van het seizoen doorbelast. Turnsters betalen achteraf (in juni) de kosten van de wedstrijden waaraan ze zelf hebben meegedaan. DWSV heeft deze kosten voorgeschoten. Omdat de exacte wedstrijdkosten afhankelijk zijn van hoeveel wedstrijden je doet, brengen we die ook pas ná het seizoen in rekening. Het gaat meestal om een bedrag tussen de 65,- en 100 euro per persoon. Dit is dan inclusief de huur van het DWSV-turnpakje.

 

Inning in drie keer

Sinds het seizoen 2017/2018 innen we de contributie in 3 stukjes. Eind september, half januari en half mei incasseren we steeds ongeveer 1/3. Voor turnsters worden de wedstrijdkosten ook in mei geïncasseerd. In 2017 is de eerste incasso wat later; half oktober.

 

 

Weetjes

Onze contributie ligt op het gemiddelde van wat voor gymverenigingen gebruikelijk is.  Je betaalt alleen de kosten die we maken. Het bestuur werkt zonder vergoeding. Wij maken geen winst.

 

Bij DWSV betaal je géén overige kosten. Ook de bondscontributie van de KNGU zit al verwerkt in onze contributie. Er komt dus (behalve de bijdrage in de wedstrijdkosten voor turnsters) niets extra's bij.

Opzeggen

 

Het lidmaatschap wordt steeds automatisch met een half jaar verlengd. Opzeggen doe je schriftelijk vóór 1 september, of vóór 1 januari.

Behalve voor turnen; dat loopt van september tot augustus. Je kan turnen dus alleen opzeggen in de vakantie. 

Een e-mail sturen mag ook. Schrijf dan ook de reden er even bij.